top of page

ГО “Рух Олександра Педана “ДжуніорС” об’єднавшись разом із ЮНІСЕФ втілила давню мрію в реальність — ми запустили ігрові клуби “Спільно JuniorS”! 

“Спільно JuniorS” функціонують для дітей, підлітків та молоді віком від 10 до 19 років, де зможуть знайти свій затишний простір для здорового та активного життя. Клуб даватиме змогу опанувати нові види спорту й безкоштовно відвідувати тренування, майстер-класи та інші заходи, створювати активне ком’юніті громади, а також круто, насичено й натхненно проводити час. І це ще не все! Крім того, учасники ігрового клубу будуть самостійно організовувати цікаві їм події, пробувати себе у ролі нано-інфлюенсерів у співпраці з неймовірною командою: ментором Олександром Педаном, викладачем з SMM та відомими лідерами думок.


Цінності ігрового клубу «Спільно JuniorS»


Коли ти в ігровому клубі "Спільно JuniorS", тут ми маємо деякі правила і цінності, які треба дотримуватись. Подивись, що це означає:


1. Кожен у нас в клубі важливий, без винятку! Ми приймаємо тебе незалежно від того, як виглядаєш, скільки років маєш, як тебе звати, якої національності, віросповідання або ким ти любиш бути.


2. В нашому спілкуванні немає місця для дискримінації. Не говоримо і не пишемо нічого, що може образити когось через стать, вік, расу, орієнтацію або те, що він інакший.


3. Ми любимо Україну і пишаємося своєю країною!


4. Хоча українська мова може бути не так простою для всіх, ми стараємось говорити і писати гарно і не лаятися 


5. Ми тут дружні одне до одного і завжди підтримуємо один одного. Ніякого булінгу!


6. Ми рекомендуємо жити здорово і популяризуємо це усередині нашої спільноти. Шкідливі звички не для нас!


7. Спорт та активність важливі для нас. Ми проводимо час, граючи в спортивні ігри та роблячи фізичні вправи, щоб бути здоровими та розвиватися.


8. Ми чесні й товариські у взаємодіях з іншими. Та ми пишаємося нашим клубом "Спільно JuniorS"!

How was it?

bottom of page