top of page

Новий рік починаємо з чудових івентів! 😀

Сьогодні ми провели наш перший за довгий час семінар для вчителів фізкультури, де зустрілись з 94 фахівцями з нашого ком’юніті.

Новий рік починаємо з чудових івентів! 😀

Нам так не вистачало офлайн-заходів протягом останнього року, тому ми щиро вдячні усім, хто знайшов час та можливість долучитись до нас! 💙

В рамках заходу на гостей чекали показові учнівські ліги для вчителів фізкультури, проведені між учнями київської та чернігівської шкіл. А також веселі заняття з реґбі, фризбі, чирлідингу та флорболу, проведені під керівництвом тренерів з Федерацій чирлідингу, реґбі-5, літаючих дисків, флорболу та Комітету фізичного виховання і спорту
Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України - КФВС МОН України
Ukrainian Federation of Cheerleading and Cheersport
Ukrainian Floorball Federation - Українська Федерація Флорболу
Федерація Регбі України офіційна сторінка
Українська федерація літаючих дисків

Окрім спортивної, нас чекала й офіційна, та не менш важлива частина заходу - підписання меморандуму про розвиток шкільного спорту та впровадженння здорового способу життя серед дітей і молоді з міською Чернігівською радою.

🙏Наша команда висловлює подяку нашим друзям та партнерам, завдяки яким ця тепла подія стала можливою! Серед них - Укрзалізниця Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia, яка люб’язно доставила нас до пункту призначення та Моршинська Моршинська, яка підтримувала гідробаланс івенту.

А ще ми надзвичайно вдячні Чернігівській школі №3 Школа #3 м.Чернігів за теплий прийом, гостинність та екскурсію для учнів з Києва, а також управлінню освіти Чернігова та Чернігівському Центру професійного розвитку педагогічних працівників за організацію заходу.

bottom of page