top of page

Отримайте відзнаку Школи JuniorS - беріть приклад з тих, хто вже це зробив!

Протягом останніх двох місяців 50 українських шкіл взяли на себе відповідальність - впроваджувати доступну та цікаву фізкультуру та розпочати проведення учнівських ліг цього навчального року, попри всі виклики, які постали перед країною.

Отримайте відзнаку Школи JuniorS - беріть приклад з тих, хто вже це зробив!

Незважаючи ні на що, вони наполегливо працювали, показали свої неймовірні досягнення в учнівських лігах JuniorS Games і стали справжнім взірцем для нас, для своїх колег, для інших українських шкіл.

Звісно, колективи цих шкіл зворушили нас своєю активністю та стали нашим особливим приводом для гордості. На знак підтвердження їхніх досягнень ми були раді вручити їм наші відзнаки ШКОЛА JUNIORS, які, ми сподіваємось, вже стали важливим маркером професійності та символом незламності освітнього фронту.

І на цьому шляху ми хочемо подякувати нашим друзям - команді Нової пошти Нова пошта Nova Poshta Humanitarian та їхньому напрямку #ГуманітарнапоштаУкраїни, завдяки яким наші відзнаки потрапили в руки героїв - у школи в різних куточках країни - від Закарпаття до Донеччини Незважаючи на те, що вони знаходяться далеко від нас, але сповідують з нами одні цінності: діти мають мати активне і здорове дитинство попри війну. І саме нова пошта зі своєю суперздібністю стала саме тим ланцюжком, який зміг нас з’єднати!

А для тих, хто хоче приєднатися цього року до закладів освіти, що мають бронзову відзнаку Школа JuniorS - заповнюйте заявку до 15 січня!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd6XC64QZS5ieLw9w…/viewform

Дякуємо за співпрацю та спільні цінності!❤️

bottom of page