top of page

Підтримка, єдність та турбота❤️

Саме такі подарунки ми побажали цьогоріч собі і ними ж хочемо поділитись з іншими. Цього грудня в нас, окрім різдвяного сезону, є ще один привід для свята - 5-річчя JuniorS. Проте, ми вирішили замість гучних святкувань провести час з тими, кому ми зараз дійсно потрібні.

Підтримка, єдність та турбота❤️

Так, минулих вихідних ми вирушили у Гостомель, де приєднались до «Свята для дітей» - спеціальної події, метою якої було подарувати трошки веселощів дітям, яким довелось побачити та відчути на собі найстрашніші сторінки війни. Так як багато з них, на жаль, не мали змоги евакуюватись, коли місто вже було окуповане.

Тому кожна їхня усмішка - надзвичайно цінна для нас.

Аби побачити її, ми підготували для всіх гостей свята декілька зон, де вони могли спробувати різні ненудні активності: диск-гольф, регбі, бадмінтон, JuniorS Games. Зі всіма ними знайомив лідер нашого руху Олександр Педан - після енергійної Fun-up зарядки він також приєднувався до гри з усіма бажаючими.

У нас досі купа вражень від події, які, чесно кажучи, навіть важко сформулювати в слова. Кожна історія родини, яку ми там почули, кожне обличчя, яке ми по побачили - зворушили нас та залишились в пам’яті надовго.

Тому ми хочемо подякувати всім, хто допоміг нам організувати це свято і всім, хто долучився до нього. Сподіваємось, JuniorS допоміг хоч трошки додати хорошого настрою родинам цими днями.

Захід бува організований за підтримки Асоціації волонтерів Андрія Ахтирського , БФ «ДП Гарна Україна» Благодійна організація "Благодійний фонд "ДП Гарна Україна", БФ «Місто добрих справ» «Місто Добрих Справ», Адресної допомоги українським дітям Адресна Допомога Українським Дітям, DP Beautiful Ukraine, Ukraine Relief Network.

bottom of page