top of page

Учнівські ліги вже в українських Школах JuniorS! 🤸‍♂️

Нам приємно бачити, як ті концепції, котрі ми так довго планували, нарешті знайшли своє успішне втілення в українських школах. Ми хочемо поділитись з вами історіями про те, як учнівські ліги потроху змінюють фізкультуру, настрій уроків та навіть зараз додають святкової атмосфери й мотиваційного духу навчальному процесу.

Учнівські ліги вже в українських Школах JuniorS! 🤸‍♂️

Сьогоднішньою нашою героїнею стала вчителька фізкультури Ясінянського ЗЗСО №1 Іветта Йосипівна Федащук. Вона розповіла нам, як минулого тижня пройшли перші змагання Cool Games в рамках учнівських ліг JuniorS Games.

Незважаючи на те, що спочатку організація заходу не подавала великих надій, самі змагання перевершили будь-які очікування як вчителів, так і учнів. “Все пройшло набагато краще, ніж нам хотілось!”, — поділилась своїми враженнями вчителька.

📌Що стало основними складовими успіху?

✔По-перше, єднання, командний дух та залучення якомога більшої кількості дітей до участі у змаганнях. “Спочатку ми планували змагання між двома школами, але до нас забажали доєднатись й інші школи школи нашого ОТГ”, — розповідає пані Федащук.

✔По-друге, значну роль у змаганнях та правильний настрій додала команда підтримки: “Підтримати захід прибула група підтримки з нашої школи, і вони дуже прикрасили наше свято!”

✔По-третє, така ініціатива та активність шкіл не залишилась поза увагою місцевого відділу освіти: “Через те, що в нас зібрались всі школи, щоб вперше провести такі ігри, наш відділ освіти подарував всім командам спортивний інвентар”.

Проте, насправді всі ми отримали значно більше, ніж відзнаки, грамоти та інвертар.

Для вчительки та учнів перші JuniorS Games стали подією, яка допомогла їм об'єднатись, вдосконалити свої вміння, спробувати щось нове, отримати нові здобутки для школи та відчути дух свята. А для нас, команди JuniorS, ці змагання стали важливим маркером та пам'яткою про те, що разом з вами ми рухаємось у правильному напрямку. Так тримати! 💪

bottom of page