top of page

🔥Раді поділитись з вами новиною! Школа JuniorS+ розпочинає свій хід спільно з L’albero della Vita Fondazione L'Albero della Vita - onlus

🔺Що таке Школа JuniorS+?

🔥Раді поділитись з вами новиною! Школа JuniorS+ розпочинає свій хід спільно з L’albero della Vita Fondazione L'Albero della Vita - onlus

Це школа, на базі якої будуть організовані позаурочні спортивні гуртки, де учні зможуть проводити спільно час, грати в активні ігри, разом дружити та радіти своїм перемогам. Наша спільна задача — створити там острівець дитинства для дітей, постраждалих від війни. І для реалізації цієї концепції ми зустріли ідеальних партнерів — L’albero della Vita, які піклуються про благополуччя дітей, надаючи їм можливість обрати дозвілля за віком — із соціальними та спортивними заходами, а також свободою плекати свої особисті прагнення.

Першою Школою JuniorS+ стала Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів N2 на чолі з вчителькою JuniorS Людмилою Кулик. Від початку війни в місті велике зосередження дітей з Харківської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Херсонської областей. А командні ігри - саме те, що може дати їм можливість знайти нових друзів!

Днями в школі вже пройшли перші заняття з гри у флорбол, які, незважаючи на дещо складні умови, пройшли із неймовірним драйвом та захопленням. Захід пройшов в рамках відкриття гуртка для покращення психологічного та фізичного стану дітей.

“Прощаючись, діти запитували, коли буде наступна гра”, — ділиться враженнями з нами пані Людмила Кулик.

А ми вважаємо, що це найкращий показник того, що старт проєкту Школа JuniorS+ можна вважати вдалим! ⚡️

bottom of page