top of page

Інвентар у Школи JuniorS

«

Спортивного інвентарю забагато не буває! Та що там, навіть достатньо його не буває ніколи. Адже ніщо не покращує рухову активність, як можливість зробити її ще цікавішою. Знаємо, розуміємо, підтримуємо! І готові допомогти!

З нас – конкурс, з вас – активність, з наших чудових партнерів – Моршинська та Space Climbing group – крутезні набори інвентарю переможцям. Запрошуємо до участі заклади освіти очної, дистанційної та змішаної форм навчання з усіх регіонів України, включно з прифронтовими територіями, територіями, де ведуться або велись бойові дії, територій, що постраждали від бойових дій, а також окупованих територій, адміністрації яких працюють на підконтрольній території України. Задачі конкурсу

1. Впровадження до процесу фізичного виховання учнів та учениць інноваційних видів фізичної активності та варіативних модулів, затверджених програмою з фізичної культури.

2. Збільшення кількості закладів освіти, що якісно впроваджують нову модельну програми з фізичної культури для 5-6 та/або 7-9 класів в дистанційному, змішаному та очному форматі. 

3. Підвищення інтересу учнів та учениць до рухової активності та формування здорового способу життя. 

4. Мотивація учнів до занять фізичною культурою через застосування нових форматів роботи вчитель-учень в тому числі за допомогою впровадження діяльнісного підходу.

5. Стимулювання застосування у позакласній роботі школи нових форм спортивно-масової роботи JuniorS.

6. Виявлення вчителів – активістів JuniorS.


З регламентом про конкурс ви можете ознайомитись тут:


Регламент про конкурс _Інвентар у Школи JuniorS_
.pdf
Завантажити PDF • 122KB

1 587 переглядів0 коментарів
bottom of page